01
01

press to zoom
02
02

press to zoom
76
76

press to zoom
01
01

press to zoom
1/66

Tillbakablick på 2016

Fredag

Business Cup i samarbete med Västerås tidning gjorde entré under Höstkroken. 4st kappseglingsbåtar (modell J/92) var inhyrda från At Sea Events AB i Stockholm och seglades hem av WSS-medlemmar under ett heldagsäventyr dagen innan, bitvis seglandes, bitvis bogserade när vinden tog slut.

På startlinjen i Business Cup stod 10st tävlingssugna företagslag som fick bästa möjliga förutsättningar med sol och måttliga vindar. Hur slutade tävlingen då? Jo Christer Thane med sitt företag Stora Fasad hade storsatsat på tävlingen och kom med ett riktigt vasst lag som stod pall för favoritskapet. Seger därmed till Stora Fasad, vars vinnarbild fått pryda flera av våra reklamkampanjer 2017-2020!

På eftermiddagen invigdes företagsbyn för 5:e året i följd och här var det laddat för storfest! Bredvid montertälten stod ett 20x35m stort tält och där väntade DJ Nova, Tommy Nilsson och Partypatrullen på att underhålla de 4-500 sittande middagsgästerna. Sittande och sittande…Det slutade med ett dansande tåg som ringlade sig fram mellan borden tills festen övergick i ett dansgolv!

Lördag

70st båtar fanns med i startlistan fördelade på 39st i racingklass och 31st i cruisingklass. Propagandasegling blev det med 6-8m/s varma vindar och sol!

Snabbast i mål?

Racingklass: Anders Helmrich, Aros SS, Båttyp: Farr 30

Cruisingklass: Tord Kvartsén, Torshälla SS, Båttyp: Hansson 31

På land var det full rulle från lunch, Västeråsarna strömmade genom eventbyn och företagsmässan. Underhållningen var maxad med Pettsson & Findus först ut direkt efter lunch. Därefter väntade piratbandet Pat Razket som underhöll i dubbla shower under eftermiddagen. Detta medan hamnen fylldes av båtar så det gick att gå torrskodd tvärs över hamnbassängen.

 

Eftermiddagens underhållning med After Sail övergick till prisutdelning och en efterföljande regattamiddag. Partypatrullen och DJ Nova hade laddat om batterierna för ny storfest och gästades denna kväll av Micke Rickfors som bidrog med precis samma energi! Succén var ett faktum!

Folder:

Affisch:

Eventområde: