• Andreas Vasberg

Enormt tryck på Sailing Week!!

Nu har det gått några månader sedan vi annonserade att vi kommer köra första upplagan av Västerås Sailing Week 12-15 september och vilken resa vi gjort!

Att två föreningar går ihop på detta viset för att visa hela Västerås och Sverige vad ideella krafter kan göra är helt otroligt. Enda sedan vi fick veta att vi skulle arrangera Allsvenskan finalen så har det varit full rulle och mycket positiva kommentarer.


"Detta är något helt unikt och så himla häftigt. Bland det bästa som har hänt Västerås." - En förbipasserande


För dig som missat det så kommer vi arrangera Nya Höstkroken Inshore tillsammans med finalen av Allsvenskan i segling 12-15 september. Förutom seglingen så kommer det erbjudas en eventby med utställare som vill visa sin uppskattning till det vi gör och till seglingen som sport. Dessutom kommer vi ha ett stort aktivitetsland med hinderbana, brandkår, polis, ambulans, zorb-bollar, Pettsson och Findus, musikunderhållning samt mycket mer. Självklart kommer vi dessutom erbjuda alla som vill testa på segling en chans att få göra det, oavsett! Har du ett företag som vill vara med och segla så kan man också vara med på Bonnier News Business Sailing Cup. Där blir det en heldag med riktig segling och god mat på Mälarkrogen.


Det kommer bli en riktig hamn- och seglarfest där alla är välkomna!


Tillsammans med Mittmedia och VLT kommer seglingarna dessutom att livesändas och följer du deras tidning så ser du oss varje vecka med nya annonser. Lyssnar du mycket på Rix FM och Star FM så bör du också hört vår jingel som spelas varje dag fram till eventet.


Länkar nedan några viktiga sidor och önskar alla en härlig semester så ses vi 12-15 september vid Elbakajen!


//Andreas Vasberg, projektledare JKV Media

sailing-week@jkv.se


Funktionärsanmälan --> https://www.sailing-week.se/funktionar

Höstkrokenanmälan --> https://www.sailing-week.se/hostkroken

Vad är Allsvenskan? --> https://www.sailing-week.se/publikallsvenskan